Laat een bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
72 berichten.
Ria Wessels Ria Wessels uit Stiphout schreef op 19/02/2014 om 18:48
Maandag na de repetitie had ik een kort gesprekje met een van onze nieuwe alten uit de Oekraine. Ze vertelde het volgende: de heren moesten eerder aantreden en zij zat met haar moeder op de bank met haar rug er naar toe te luisteren. En zei toen: Het lijkt wel of ik thuis ben, en ik kan het ook goed verstaan. Dat is toch heerlijk om te horen, heren, including Antoine???
Hans Kuijpers Hans Kuijpers uit Aarle-Rixtel schreef op 07/01/2014 om 11:35
Op 19 december 2013 heb ik volgende brief ontvangen, via mij gericht aan het Helmonds Slavisch Koor: Geachte heer Kuijpers, Afgelopen zaterdag hebben wij mogen genieten van de bijzondere optredens in het kader van het Russisch Cultureel Festival georganiseerd door het Helmonds Slavisch Koor. Een afwisselend programma met zang, dans en een Russische modeshow is ons aangeboden. Onze complimenten! Mede namens gemeentesecretaris de heer A.Marneffe en onze echtgenoten wil ik u en alle betrokkenen hartelijk danken voor deze avond, Met vriendelijke groet, Mevr.P.J.M.G. Blanksma - van den Heuvel burgemeester.
Paul van Kraaij Paul van Kraaij uit Mierlo schreef op 26/12/2013 om 10:16
Wat een bezieling, wat een zuiverheid, wat een enthousiasme, wat een professionaliteit !!! De prachtige muziek van het Helmonds Slavisch Koor heeft me diep ontroerd. Graag zal ik binnenkort de gelederen van het HSK komen versterken. Met vr.gr. Paul van Kraaij
Jan Brans Jan Brans schreef op 16/12/2013 om 18:37
Beste koorleden Wij hebben genoten van de mooie avond! Ik neem nog wel nader contact op met jullie mooie koor Vr. groet, Jan Brans
Valeria Heddes van het Neva Ensemble uit St. Petersburg Valeria Heddes van het Neva Ensemble uit St. Petersburg schreef op 16/12/2013 om 18:35
Ten eerste nog een keer onze complimenten voor zo hard en prachtig werk, dat heb jullie gedaan om Russisch festival te organiseren. Veel respect! Als jullie willen, wij kunnen in toekomst een gezamenlijk concert organiseren. Ik denk het zult ook mooi zijn, doordat wij zingen helemaal verschillende muziek. Prettige Feestdagen verder!
Wil Smits Wil Smits uit Helmond schreef op 16/12/2013 om 15:30
Dankzij het Russisch Cultureel Festival staat het Helmonds Slavisch Koor in Helmond en omgeving op de kaart. Een applaus voor alle medewerkenden
Dorice van Cleef Dorice van Cleef uit Beek en Donk schreef op 16/12/2013 om 14:35
Wat een geweldig festival hebben jullie georganiseerd. Complimenten voor de organisatie!!! Wij hebben zaterdagavond in het Speelhuis genoten van een mooi en afwisselend programma. Jullie kunnen trots zijn!
Jan Herregraven Jan Herregraven uit Helmond schreef op 16/12/2013 om 14:29
Voorbij al het politiek gekrakeel heeft het Helmonds Slavisch Koor laten zien waar het bij het vriendschapsjaar Rusland - Nederland echt om gaat: een originele presentatie van talrijke uitingen van die Russische Cultuur. Het Helmonds Slavisch koor heeft met deze veelzijdige presentatie tijdens 't Russisch Cultureel Festival niet alleen het hart van de Russische Cultuur getroffen maar zeker ook het hart van die talloze aanwezigen die enorm genoten hebben van dit prachtige Festival. Dank voor al die creativiteit, inzet en tomeloze energie waarmee dit Festival georganiseerd is! Jan en Ans Herregraven
E.van der Linden E.van der Linden uit Mierlo schreef op 15/12/2013 om 10:15
Werkgroep Russisch Cultureel Festival; Even langs deze weg een bedankje voor de perfecte organisatie van een zeer geslaagd Russisch Cultureel Festival.
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 15/12/2013 om 07:49
Ik wil graag iedereen die bijgedragen heeft aan het Russisch cultureel festival enorm bedanken voor de inzet. Het was een mooie, inspirerende dag vol hoogtepunten. Ben trots dat ik zo'n enthousiaste club muzikaal mag leiden!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 15/10/2013 om 13:01
Beste mensen, Drie weken geleden was ik als gast/belangstellende bij een repetitie van het Helmonds Slavisch koor. Wat ik daar heb gehoord en gezien, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb door het hele land gewoond en in diverse koren mogen zingen, maar dit was iets bijzonders! Het heeft mij doen besluiten om "JA" te zeggen om lid te worden van dit koor! Er wordt serieus gerepeteerd onder de bezielden leiding van de dirigent en iedereen gaat voor 100%!!! Ik hoop dat er nog heel veel mensen mij gaan volgen, want zingen doe je vanuit je hart en lachen is muziek van de ziel. Je vindt het bij dit koor allebei! Toon Hermans zou zeggen:"Heerlijk, heerlijk!" Het is genieten van de bovenste plank!
Antoine Antoine uit kaatsheuvel schreef op 02/07/2013 om 06:09
De BBQ was errug leuk en lekker. Fijn gespeeld en fijn gezongen! Allemaal een fijne vakantie. Lekker uitrusten en opladen. En daarna weer flink werken voor druk najaar!
Elly Heuts Elly Heuts uit Stiphout schreef op 21/05/2013 om 11:14
Hallo allemaal. Mijn zus heeft genoten ! Heel mooi, werkelijk prachtig, was haar reactie. En ze zei: mooi verzorgde kleding. Ze ziet het weleens anders daar !
Elly Heuts Elly Heuts uit Stiphout schreef op 19/05/2013 om 09:16
TOI TOI TOI morgen in de St.Jan. Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar mijn zus zit op het altaar!! met haar mantel !! Zij hoort bij het broederschap van de St.Jan. Morgen' middag bel ik haar meteen op om te vragen hoe het was. Hartelijk groet allemaal.
Wil Smits Wil Smits schreef op 26/04/2013 om 17:21
Beste allemaal, Vandaag kreeg ik een mailtje binnen van Annette Wilde. Zij is coordinator opmaatprojecten 2018 Eindhoven Culturele Hoofdstad. Op mijn uitnodiging is ze op ons Lenteconcert geweest en schreef mij het volgende: Een late reactie, maar zeker niet minder gemeend. Mijn moeder en ik hebben genoten van jullie concert, de solisten en de prachtige kostuums. Een mooie opsteker toch?
Franka van den Boomen Franka van den Boomen uit Helmond schreef op 05/03/2013 om 15:00
Beste Helmonds Slavisch Koor: Ik wil jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige optreden in Steunpunt Rozenhof. De bewoners en wijkbewoners hebben hier erg van genoten. Wij hopen jullie nog vaker te mogen verwelkomen in Rozenhof. Franka van den Boomen Welzijnscoordinator Steunpunt Rozenhof Savant Zorg.
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 23/12/2012 om 07:03
Allemaal bedankt voor de superconcerten deze kerstperiode. Ik heb er erg van genoten! Namens Marjolein en de kinderen wens ik jullie fijne feestdagen en alle goeds voor 2013! Goetjes, Antoine
Marijke de Witte Marijke de Witte uit Helmond schreef op 08/10/2012 om 12:47
Lieve mensen, ik heb genoten van jullie in de kapel van het Elkerliek. Ik heb stiekem meegezongen achter in de kerk. Dat nieuwe nummer is prachtig!
Ria Wessels Ria Wessels uit Helmond schreef op 17/07/2012 om 10:16
Heb ernorm genoten van alle prachtige concerten die we de laatste maanden hebben gegeven. En het ""nazingen"" in Lambert als afsluiting voor de vakantie vond ik ook heerlijk, voor herhaling vatbaar!
Emre Emre uit Emre schreef op 06/07/2012 om 22:04
Hallo Roeland en Ilse,De computer is geuikklg weer gerepareerd en nu kan ik jullie een berichtje sturen.Ik zit nu bij Frans en Totie en heb net genoten van al jullie foto's op de website, vooral van de panda's. En de apen had ik al gezien bij Remco en Jannie. Je liep wel erg parmantig met de Orang Utangs, heel leuk. Jammer dat je zo'n aapje niet mee kan nemen in je rugzak. Ik zou het graag ook allemaal zelf willen zien, maar dat zit er waarschijnlijk niet meer in, hahahaha!In Lochem is weinig te beleven, wel heb ik enorm veel plezier van mijn hondje Satu, die laat ik trouw elke morgen om 6.45 uur uit en daarna duik ik vaak weer ff in bed. Ik neem aan dat Ilse ook enorm geniet van jullie wereldreis. Ik neem ook aan, dat jullie het prettig vinden om weer naar huis te gaan.Manja geniet nog steeds van jullie woning, als ze nog niets gevonden heeft gaat ze weer terug naar haar vriendin. Jannie gaat a.s. zaterdag voor haar werk 3 dagen naar Parijs.Ze heeft er erg veel zin in, want ze gaat met een groep collega's.Nu weet ik ff niets meer te vertellen, ik hoop dat jullie weer heelhuids en met veel leuke ervaringen thuiskomen. Nogmaals bedankt voor jullie kaartje, ik vond het zeer attent.Dikke kussen voor beide van Cornelia. xxx