Laat een bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
72 berichten.
Roeleke Roeleke uit Nijmegen schreef op 18/12/2016 om 21:22
Vandaag heb ik jullie kerstconcert bijgewoond en ik heb ervan genoten. Vooral Sjtsjedrik en Stille Nacht waren erg mooi uitgevoerd. Ik wil het een volgende keer weer graag meebeleven.
Hennita Laukens Hennita Laukens uit Helmond schreef op 25/04/2016 om 09:28
Gistermiddag op 24 april j.l. heb ik genoten van jullie prachtige concert samen met accordeonvereniging Helmond AK. Wat een supermooie middag! Alles was perfect! Maar vooral bij het laatste gezamelijke nummer "Snubni Prstynek", echt kippenvel!! Een optreden van jullie en Helmond Ak samen is zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb uit het publiek ook alleen maar positieve reactie's gehoord. Dank jullie wel voor een super mooie muzikale middag!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 24/04/2016 om 16:52
Een mooi Lenteconcert in bijna winterse tooi. Solisten krijgen een extra pluim! Tenoren alle lof! Kortom: ik heb van iedereen genoten. Het klonk lentefris en dus kan het niet lang duren, dat de lente er ook aankomt. Beste mensen: bedankt en succes!
marianne grever verbiest marianne grever verbiest uit s- hertogenbosch schreef op 01/02/2016 om 10:51
gisteren erg genoten in de Vliegert...zelfs de eerste 4 'kerkelijke' nummers vond ik mooi...de vrolijke folklore-zang nummers erg leuk...en vooral vrolijk...en die accordeon....zo Slavisch! Ook de solo's vond ik prachtig....Cas (kleinzoon van Annerie) stootte mij aan...oma! Jullie klederdracht is ook erg mooi en kleurrijk.
Johan Pasmans Johan Pasmans uit Helmond schreef op 24/01/2016 om 20:50
Wel wat laat, maar toch nog de waardering van mijn vrouw en mij voor jullie prachtige sfeervolle opluistering van d H. Mis op zondag 17 januari in Asten. Als het mag een tip, zet op jullie website de juiste tijden van de optredens, want wij hopen te mogen aannemen dat jullie volgende week zondagmiddag om 14.30 uur zingen in Mierlo en naar wij hopen en verwachten de Paaswake in de kapel van het Elkerliek ZH om 21.00 uur. Ik kom mogelijk eens naar een repetitie.
L. de Vries L. de Vries uit (Dorp*) Asten schreef op 17/01/2016 om 14:36
Het Helmonds Slavisch Koor luistert in traditionele klederdracht, komende zondag de Hoogmis in de H. Maria Presentatiekerk in Asten op, zagen we in de krant staan. Als oude stadgenoten mogen we dat natuurlijk niet missen. We hebben genoten van de mooie klanken en het kleurrijke geheel! Bedankt en nog veel zangplezier!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 17/01/2016 om 12:22
Beste mensen, Een waardige liturgieviering in Asten. Jammer, dat jullie niet op het priesterkoor konden staan, dat had meer cachet gegeven aan het geheel. Zeker voor een herhaling vatbaar, want het klonk voortreffelijk in de kerk. Ook de solisten kwamen prima tot tot hun recht; mogelijk kan het koor de P daarbij iets meer benaderen. Ik ben een dove, dus hecht er niet teveel waarde aan. Succes met de voorbereiding van het jubileum!
Johan Peters Johan Peters uit Vlaardingen schreef op 21/12/2015 om 18:25
Genoten van het Kerstconcert. Het was de moeite waard om hier vanuit Vlaardingen naar te komen luisteren. We hebben genoten van de Rimbo band en het mooie zingen van het Slavische koor. Veel succes verder!
Rob van Bokhoven Rob van Bokhoven uit Helmond schreef op 20/12/2015 om 21:53
Een prima kerstconcert, waarbij met name de kerstliederen ingetogen werden gezongen , echt verassend. Leuke afwisseling met de Rimboband.
Annie en Jan van Gennip Annie en Jan van Gennip uit Helmond schreef op 20/12/2015 om 17:49
Dank voor uw fraaie concerten in 2015. We wensen bestuur en leden van het HSK fijne feestdagen en voor 2016 alle goeds, vooral ook gezondheid en vrede in de wereld. Ook die condities, waardoor de HSK-kwaliteit en -bezieling voldoende tot zijn recht kan komen. En verder naar 25j.
Ria Wessels Ria Wessels uit Stiphout schreef op 15/12/2015 om 21:02
Gerepeteerd vorige week met de Rimboband. Wat een inzet van al de mensen met hun begeleiders. Gaf me een bijzonder Kerstgevoel!!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 19/04/2015 om 09:14
Beste mensen, Door omstandigheden kon ik maar een gedeelte bijwonen van het lenteconcert, maar het was zeer de moeite waard. Bedankt! Ook heel fijn, dat jullie zoveel nieuwe leden erbij hebben! Klasse! Tot de volgende keer. Ad Broos
Thim Lohmann Thim Lohmann uit Helmond schreef op 21/12/2014 om 21:46
Thuis luister ik nu naar de dubbel-cd na het mooie concert vanmiddag in de Lambertuskerk, nagenieten dus! Complimenten voor het koor en ook voor het strijkkwartet van het Kunstkwartier!
Jan en Annie van Gennip Jan en Annie van Gennip uit Helmond schreef op 13/11/2014 om 13:56
Het HSK is voor ons een zangkoor, dat meer doet dan zingen, want het doet ook voelen, wat de Slavische zang vermag. Die laat ons ook vertoeven in Oost-Europese landen en culturen, hetgeen niet verloren mag gaan. Wij wensen het HSK dan ook nog vele jaren toe en willen graag ook verder Vrienden van het HSK zijn. A&J van Gennip
Jenny de Groot Jenny de Groot uit Helmond schreef op 16/09/2014 om 04:44
Op zaterdag 13 september was ik in de Cacaofabriek, waar het Helmonds Slavisch Koor een concertje verzorgde in het kader van Open Monumentendag. Samen met mijn gasten heb ik zeer genoten van zowel de liturgische als de volkszang. Jammer dat er niet meer mensen aanwezig waren; ze hebben iets bijzonders gemist!
Vera Vera uit Vlaardingen schreef op 14/09/2014 om 08:34
Per toeval woonden wij het optreden bij in het kasteel Helmond. Wat ontzettend mooi en ontroerend.
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 21/08/2014 om 05:34
Beste mensen, MENS-zijn is topsport! Iedereen mens zal trachten om dat op zijn of haar manier te realiseren. Zo is het ook met zingen. Je best doen om de kwaliteit eruit te halen, die erin zit. Ik kon dat helaas niet meer. Ik wil daarom iedereen heel hartelijk bedanken voor de fijne contacten en het fijne zingen, wat ik met jullie heb mogen doen. Iedereen bedankt, die dat mogelijk maakte. Het gaat jullie bijzonder goed en dat hopelijk spoedig in een wereld van VREDE! Heel veel succes! Hartelijke groeten, Ad
Steef Deimann Steef Deimann uit Helmond schreef op 23/07/2014 om 15:39
Recent heb ik geheel onverwacht, op een mooie avond in mijn achtertuin , mogen genieten van de prachtige klanken van het koor en de muzikale begeleiding welke vanuit een nabijgelegen tuin over kwam waaien op een wel heel fijn briesje. Zelfs de zeemansliederen , welke toch meestal droevig van aard zijn, stemden mij vrolijk en hadden wat mij betreft tot middernacht mogen doorgaan. Hulde.
E.van der linden E.van der linden uit Mierlo schreef op 03/06/2014 om 20:04
Vrijdag 6 juni zijn op Helmond tv opnames te zien van het optreden van het Helmonds Slavisch Koor tijdens het carat-concert van afgelopen zondag.
Bert Loerakker Bert Loerakker uit Venlo schreef op 14/04/2014 om 17:56
Op 12 april 2014 heb ik het Lenteconcert in de Pauluskerk te Helmond bijgewoond, met optredens van het Helmonds Slavisch Koor en als gast het gemengd koor Bel Canto uit Nederweert. Beide koren hebben door hun professionaliteit, hun enthousiasme en het gevarieerd repertoire diepe indruk op mij gemaakt, maar hier wil ik me beperken tot het Helmonds Slavisch Koor, waarbij de namen van de dirigent Toine van Wanrooij en de bas Cees Meijer zeker niet mogen ontbreken. Toine leidt het koor met speels gemak door het moeilijkste repertoire tot eenzame hoogten en Cees bezorgde de toehoorders kippenvel door zijn solozang. Hij zingt met het grootste gemak zeer lage tonen en met een volume dat ik er koud van werd.