Laat een bericht achter in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
E.van der Linden E.van der Linden uit Mierlo schreef op 12/15/2013 om 10:15:
Werkgroep Russisch Cultureel Festival; Even langs deze weg een bedankje voor de perfecte organisatie van een zeer geslaagd Russisch Cultureel Festival.
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 12/15/2013 om 07:49:
Ik wil graag iedereen die bijgedragen heeft aan het Russisch cultureel festival enorm bedanken voor de inzet. Het was een mooie, inspirerende dag vol hoogtepunten. Ben trots dat ik zo'n enthousiaste club muzikaal mag leiden!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 10/15/2013 om 13:01:
Beste mensen, Drie weken geleden was ik als gast/belangstellende bij een repetitie van het Helmonds Slavisch koor. Wat ik daar heb gehoord en gezien, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb door het hele land gewoond en in diverse koren mogen zingen, maar dit was iets bijzonders! Het heeft mij doen besluiten om "JA" te zeggen om lid te worden van dit koor! Er wordt serieus gerepeteerd onder de bezielden leiding van de dirigent en iedereen gaat voor 100%!!! Ik hoop dat er nog heel veel mensen mij gaan volgen, want zingen doe je vanuit je hart en lachen is muziek van de ziel. Je vindt het bij dit koor allebei! Toon Hermans zou zeggen:"Heerlijk, heerlijk!" Het is genieten van de bovenste plank!
Antoine Antoine uit kaatsheuvel schreef op 07/02/2013 om 06:09:
De BBQ was errug leuk en lekker. Fijn gespeeld en fijn gezongen! Allemaal een fijne vakantie. Lekker uitrusten en opladen. En daarna weer flink werken voor druk najaar!
Elly Heuts Elly Heuts uit Stiphout schreef op 05/21/2013 om 11:14:
Hallo allemaal. Mijn zus heeft genoten ! Heel mooi, werkelijk prachtig, was haar reactie. En ze zei: mooi verzorgde kleding. Ze ziet het weleens anders daar !
Elly Heuts Elly Heuts uit Stiphout schreef op 05/19/2013 om 09:16:
TOI TOI TOI morgen in de St.Jan. Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar mijn zus zit op het altaar!! met haar mantel !! Zij hoort bij het broederschap van de St.Jan. Morgen' middag bel ik haar meteen op om te vragen hoe het was. Hartelijk groet allemaal.
Wil Smits Wil Smits schreef op 04/26/2013 om 17:21:
Beste allemaal, Vandaag kreeg ik een mailtje binnen van Annette Wilde. Zij is coordinator opmaatprojecten 2018 Eindhoven Culturele Hoofdstad. Op mijn uitnodiging is ze op ons Lenteconcert geweest en schreef mij het volgende: Een late reactie, maar zeker niet minder gemeend. Mijn moeder en ik hebben genoten van jullie concert, de solisten en de prachtige kostuums. Een mooie opsteker toch?
Franka van den Boomen Franka van den Boomen uit Helmond schreef op 03/05/2013 om 15:00:
Beste Helmonds Slavisch Koor: Ik wil jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige optreden in Steunpunt Rozenhof. De bewoners en wijkbewoners hebben hier erg van genoten. Wij hopen jullie nog vaker te mogen verwelkomen in Rozenhof. Franka van den Boomen Welzijnscoordinator Steunpunt Rozenhof Savant Zorg.
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 12/23/2012 om 07:03:
Allemaal bedankt voor de superconcerten deze kerstperiode. Ik heb er erg van genoten! Namens Marjolein en de kinderen wens ik jullie fijne feestdagen en alle goeds voor 2013! Goetjes, Antoine
Marijke de Witte Marijke de Witte uit Helmond schreef op 10/08/2012 om 12:47:
Lieve mensen, ik heb genoten van jullie in de kapel van het Elkerliek. Ik heb stiekem meegezongen achter in de kerk. Dat nieuwe nummer is prachtig!
Ria Wessels Ria Wessels uit Helmond schreef op 07/17/2012 om 10:16:
Heb ernorm genoten van alle prachtige concerten die we de laatste maanden hebben gegeven. En het ""nazingen"" in Lambert als afsluiting voor de vakantie vond ik ook heerlijk, voor herhaling vatbaar!
Emre Emre uit Emre schreef op 07/06/2012 om 22:04:
Hallo Roeland en Ilse,De computer is geuikklg weer gerepareerd en nu kan ik jullie een berichtje sturen.Ik zit nu bij Frans en Totie en heb net genoten van al jullie foto's op de website, vooral van de panda's. En de apen had ik al gezien bij Remco en Jannie. Je liep wel erg parmantig met de Orang Utangs, heel leuk. Jammer dat je zo'n aapje niet mee kan nemen in je rugzak. Ik zou het graag ook allemaal zelf willen zien, maar dat zit er waarschijnlijk niet meer in, hahahaha!In Lochem is weinig te beleven, wel heb ik enorm veel plezier van mijn hondje Satu, die laat ik trouw elke morgen om 6.45 uur uit en daarna duik ik vaak weer ff in bed. Ik neem aan dat Ilse ook enorm geniet van jullie wereldreis. Ik neem ook aan, dat jullie het prettig vinden om weer naar huis te gaan.Manja geniet nog steeds van jullie woning, als ze nog niets gevonden heeft gaat ze weer terug naar haar vriendin. Jannie gaat a.s. zaterdag voor haar werk 3 dagen naar Parijs.Ze heeft er erg veel zin in, want ze gaat met een groep collega's.Nu weet ik ff niets meer te vertellen, ik hoop dat jullie weer heelhuids en met veel leuke ervaringen thuiskomen. Nogmaals bedankt voor jullie kaartje, ik vond het zeer attent.Dikke kussen voor beide van Cornelia. xxx
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 06/25/2012 om 06:49:
Lieve mensen, allemaal hartelijk dank voor de 5 prachtige uitvoeringen van afgelopen weekend. Ook bedankt voor de vele lieve en warme wensen voor mijn verjaardag. Het was TOP!
katrientje katrientje uit helmond schreef op 06/24/2012 om 20:51:
beste koorleden, ik heb een leuk weekend gehad en loop nog te grinniken over het laatste optreden, de aap gaat naar annika en ik ga alvast opzoek naar het volgende "als we maar lol hebben", maar ik heb weer een paar manden tijd om ideeën op te doen. Wees dus voorzichtig!!!. Er was er een jarig, hoera, hoera.
robert huberts robert huberts uit middelburg schreef op 06/24/2012 om 13:35:
hallo lieve mensen ik was gister bij het ruchish festival in vlissingen en heb daar genoten van die mooie en sfeervolle muziek heb ook een dvd gekocht van jullie omdat er geen cd was maar die ga ik nog bestellen ik wil graag op de hoogte gehouden worden van jullie liefs van robert uit middelburg
luc luc schreef op 06/23/2012 om 22:48:
bedankt voor de mooie zang in de voormalige lutherse kerk in vlissingen ik heb echt genoten
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 04/02/2012 om 12:56:
Lieve mensen, Ik heb echt genoten van de concerten t.b.v. ons jubileum samen met Kalinka! Bedankt voor jullie geweldige inzet!
SJAN FINTA SJAN FINTA uit HELMOND schreef op 03/26/2012 om 13:19:
wat hebben we een geweldig concert gegeven
Wout en Wies Fransen (beide lid van koor Korale) Wout en Wies Fransen (beide lid van koor Korale) uit Aarle-Rixtel schreef op 03/21/2012 om 20:48:
Complimenten voor jullie mooie site! Succes met jullie uitvoeringen. Wij komen graag eens luisteren.
Ton Ton schreef op 03/11/2012 om 10:11:
Niet alleen petje af voor Rob maar ook voor Jeroen Kampinga, de man achter de schermen die de lay-out van de site heeft gemaakt. Prima werkje!!