Laat een bericht achter in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Ria Wessels Ria Wessels uit Stiphout schreef op 02/13/2019 om 14:56:
Beste koorleden We hebben inderdaad in Beek en Donk een mooie mis verzorgd, De pastoor en veel van de bezoekers hebben er van genoten. Ook fijn dat Marijke aandacht heeft geschonken aan HSK On WORLD TOUR Project 2,20
Mieke Schaddelee Mieke Schaddelee uit Beekendonk schreef op 02/11/2019 om 12:40:
Wat hebben jullie zondag in de Michaelkerk in BeekenDonk toch prachtig gezongen! Zelden zo'n prachtig koor gehoord!
Rina v. Zeeland Rina v. Zeeland uit Lieshout schreef op 02/10/2019 om 22:24:
Hallo Helmonds Slavisch Koor. Vanmorgen genoten van jullie opluistering van de H. Mis in de Michaelkerk in Beek en Donk. Mooie liederen goed en zuiver gezongen. Ook het miniconcertje met accordeon begeleiding, na afloop, was een mooie afsluiting. Ga zo door, veel succes! Rina v. Zeeland.
Jack van Eijk Jack van Eijk uit Beek en Donk schreef op 02/10/2019 om 12:43:
Ik heb vandaag genoten van uw optreden in de Michaelkerk te Beek en Donk. Heel erg bedankt voor de mooie stemmige en ontroerende muziek. Het heeft me geraakt. Allemaal bedankt !! .. .
Bert Tillemans Bert Tillemans uit Mierlo schreef op 12/23/2018 om 17:26:
Wat hebben wij heerlijk genoten van het Kerstconcert 2018 in De Vliegert in Mierlo. Het was ons niet bekend dat wij zo een geweldig koor in onze directe omgeving hadden. Ook het strijkersensemble o.l.v. Chika Fujie was oorstrelend. Geweldige prestaties. Hartelijk dank, het Kerstfeest kan beginnen.
Dominique Kuijper (oud lid 1ste tenor) Dominique Kuijper (oud lid 1ste tenor) uit Roermond schreef op 11/12/2018 om 10:48:
Op 28 oktober hebben jullie in de kathedraal van Roermond weer een mis opgeluisterd. Vanaf de eerste tonen was het weer intens genieten. De akkoestiek heeft daar mede toe bijgedragen. Geweldig op wat voor een niveau jullie presteren. Antoine, ik kan alleen maar zeggen: chapeau.
Henny de Leeuwe-Kleijngeld Henny de Leeuwe-Kleijngeld uit Beek en Donk schreef op 04/22/2018 om 16:56:
Lenteconcert 22april 2018 in Helmond. Wat een prachtig concert! Die thuis gebleven zijn hebben heel wat gemist! Ook de gasten ensemble gipsy mood waren spectaculair!
Eveline Passier Eveline Passier uit Tilburg schreef op 02/05/2018 om 13:10:
Beste dirigent en koorleden, We hebben genoten van het mooie optreden van het Helmonds Slavisch koor in combinatie met Apollo'77 in Cultureel Centrum Elkerlyc in Hilvarenbeek. Prachtige zang en prachtige kleding. Heel veel succes met jullie optredens.
Kees-Nicie Bergman Kees-Nicie Bergman uit Oisterwijk schreef op 02/04/2018 om 17:41:
Wat hebben wij genoten van jullie optreden vanmiddag in Hilvarenbeek. Complimenten aan jullie dirigent en jullie als koorleden. Ook aan waardering voor jullie koorkleding GEWELDIG mooi en jullie solisten !!! Groetjes van Kees en Nicie Bergman uit Oisterwijk
Rikie Latour Rikie Latour uit Helmond schreef op 10/24/2017 om 14:45:
Wat een prachtig en gezellig jubileum concert hebben we er met z'n allen van gemaak een dag om trots op te zijn! Ook met de hulp/ondersteuning van techniek en verzorgende achter de schermen was het een waar 25 JARIG feest!!!! Nu op naar ons jaarlijks traditioneel Kerst concert in de Lambertus kerk waar we in samenwerking met het Ensemble Scivias een mooi concert zullen gaan verzorgen.
Annie en Jan van Gennip Annie en Jan van Gennip uit Helmond schreef op 10/23/2017 om 14:00:
Proficiat. Alle leden van het HSK en de onvolprezen dirigent, de heer Van Wanrooij, hebben er voor gezorgd, dat hun jubileumconcert een groot succes werd. Wij hebben ervan genoten. Helmond is met dit koor zeer gediend, vinden wij. De dirigent verdient alle lof.
Ria Wessels Ria Wessels uit Helmond schreef op 02/09/2017 om 07:26:
Dat was een goeie start van ons jubileumjaar. Eerst op 8 januari 2017 onze mis in de kapel van het Elkerliek. Voorganger Willem heeft uitgelegd het verschil tussen de muziek gemaakt door westerse componisten voor de kerkdiensten die waren om op te luisteren en die van de slavische was veel meer bezieling. En daar genoot hij zeer van. En wij ook natuurlijk. En dan vorige week de cultuurprijs van Carat voor ons koor. Een mooi beeld en een leuk geldbedrag. En dat ook allemaal in de krant met foto. Kan niet meer stuk dus.....
ELLY HEUTS (oud lid ) ELLY HEUTS (oud lid ) uit HELMOND (STIPHOUT) schreef op 01/24/2017 om 10:15:
MIJN HARTELIJKE GELUKWENSEN MET DE " CARAT CULTUURPRIJS 2016 " COMPLIMENTEN
Antoine Antoine uit Kaatsheuvel schreef op 01/21/2017 om 12:23:
Lieve mensen, Ik ben ontzettend trots en blij dat wij de Carat Cultuurprijs hebben gewonnen. Een hele mooie erkenning van al die jaren dat we hebben laten zien waar we voor staan!!
SIRIS SIRIS uit SOMEREN schreef op 12/24/2016 om 12:43:
Op eerste kerstdag wordt om 22 uur het kerstconcert uitgezonden wat is gehouden op woensdag 21 december in de grote kerk van Asten. Het concert is ook terug tebeluisteren op de website van SIRIS. Gr. Anita van der Geest-Buenen Redactie SIRIS Asten Someren
Annie & Jan van Gennip Annie & Jan van Gennip uit Helmond-Brouwhuis schreef op 12/20/2016 om 18:50:
Uw Kerstconcert beviel ons uitstekend. Ook Harmonie Amicitia bood daarbij een indrukwekkende bijdrage. De Lambertuskerk vol muziek bracht ons in kerststemming. Voor Kerstmis en Nieuwjaar u allen, Vrede en alle Goeds.
Roeleke Roeleke uit Nijmegen schreef op 12/18/2016 om 21:22:
Vandaag heb ik jullie kerstconcert bijgewoond en ik heb ervan genoten. Vooral Sjtsjedrik en Stille Nacht waren erg mooi uitgevoerd. Ik wil het een volgende keer weer graag meebeleven.
Hennita Laukens Hennita Laukens uit Helmond schreef op 04/25/2016 om 09:28:
Gistermiddag op 24 april j.l. heb ik genoten van jullie prachtige concert samen met accordeonvereniging Helmond AK. Wat een supermooie middag! Alles was perfect! Maar vooral bij het laatste gezamelijke nummer "Snubni Prstynek", echt kippenvel!! Een optreden van jullie en Helmond Ak samen is zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb uit het publiek ook alleen maar positieve reactie's gehoord. Dank jullie wel voor een super mooie muzikale middag!
Ad Broos Ad Broos uit Deurne schreef op 04/24/2016 om 16:52:
Een mooi Lenteconcert in bijna winterse tooi. Solisten krijgen een extra pluim! Tenoren alle lof! Kortom: ik heb van iedereen genoten. Het klonk lentefris en dus kan het niet lang duren, dat de lente er ook aankomt. Beste mensen: bedankt en succes!
marianne grever verbiest marianne grever verbiest uit s- hertogenbosch schreef op 02/01/2016 om 10:51:
gisteren erg genoten in de Vliegert...zelfs de eerste 4 'kerkelijke' nummers vond ik mooi...de vrolijke folklore-zang nummers erg leuk...en vooral vrolijk...en die accordeon....zo Slavisch! Ook de solo's vond ik prachtig....Cas (kleinzoon van Annerie) stootte mij aan...oma! Jullie klederdracht is ook erg mooi en kleurrijk.